logo TastToe Two: proef - beleef - geniet

FIRST EDITION OF THE WHISKY DISCOVERY TOUR
OP VRIJDAG 23 FEBRUARI

Naar aanleiding van ons tienjarig bestaan  brengen we, naast de klassieke tastings, een nieuw concept.  We dompelen u onder in een  ‘Whisky Discovery Tour’ : het wordt geen klassieke, zittende, begeleidende tasting maar een gezellig keuvelen en snuisteren in een tiental whisky’s die u kan proeven naar keuze.

De line-up van de discovery tour wordt ook steeds een unieke mix van een aantal nieuwe releases van de distilleerderij, een selectie van onafhankelijke bottelingen en single casks en last but not least steeds een of twee speciale bottelingen die u misschien nooit meer zal proeven…

We lichten al een tipje van de sluier op :  de Kilchoman Sauternes cask staat in ieder geval al geprogrammeerd op 23 februari.

De bedoeling is alles te laten verlopen in een ongedwongen sfeer en de whisky terug te brengen tot haar essentie : een spirit om van te genieten onder vrienden…

We starten om 19 uur  doorlopend tot 22 u30 uur. Plaatsen zijn beperkt tot 30 personen en enkel de betaling geldt als inschrijving.

Zorg voor veilig transport.

Inschrijven kan door overschrijving van 30 euro per persoon op rekeningnummer BE19 7370 2901 9312 met vermelding van “FIRST EDITION  OF THE WHISKY  DISOVERY TOUR” en uw telefoonnummer.

Deelnemers genieten de avond zelf van 10% op alle whisky en spirits (cognac, calvados, rum en armagnac) in stock.

 

twitter facebook web


Je ontvangt deze mail omdat je ingeschreven bent op onze nieuwsbrief.
Wens je deze mails niet langer ontvangen? uitschrijven
Problemen bij het bekijken van deze email? bekijken in je browser.