whiskyshop of the year 2016

 

 

 

 

 

GIN ACADEMY ONDER LEIDING VAN MAGDALENA HAHN WOENSDAG 23 SEPTEMBER OM 20 uur

PLANTATION RHUM CASKS OPENDEUR 03-04-05 OKTOBER

GIN ACADEMY 23 september om 20 uur.

the duke Met genoegen kunnen we de eerste tasting voor het najaar aankondigen. Mevrouw Magalena HAHN komt over van Duitsland om de DUKE BIO GIN voor te stellen.Natuurlijk wordt de DUKE BIO GIN u dan ook geserveerd in een “perfect serve”.

Naast de DUKE BIO GIN wordt er ook dieper ingegaan op de top Eramus bond tonics die worden geserveerd met diverse andere gins , steeds uiteraard in de perfect serve.

Onder deskundige begeleiding wordt U wegwijs gemaakt in de wereld van de gin en leert U alle knepen van het vak om de perfecte gin te maken. Ook bitters komen aan bod en de botanical combinaties van ORIGINARIO.

madame Na de academy wordt nog de mogelijkheid geboden om kennis te maken met twee nieuwe gins uit ons assortiment : Gin del Professore Madame en Gin del Professore Monsieur. monsieur
Bij aankoop van een fles gin uit de line-up van de avond krijgt U de avond zelf 3 gratis flesjes Erasmus Tonic naar keuze aangeboden. erasmusbond

Inschrijven kan door overschrijving van 20 euro per persoon op rekeningnummer BE19 7370 2901 9312 met vermelding van “GIN ACADEMY 23.09.15” en uw telefoonnummer.

 

PLANTATION OPENDEUR WEEKEND 03-04-05 oktober.

plantation_guatemala_xo_extra_old_reserve_rum_orginal_400px Noteer alvast het weekend van 03-04-05 oktober waar wij de door ons speciaal geselecteerde rhum vaten van Plantation zullen voorstellen. 144 flessen per cask individueel genummerd dus er snel bij zijn is meer dan ooit de boodschap :

  • Plantation Guatemala XO                           41,2%  ICEWINE FINISH                               
  • Plantation Trinidad 1998                            42 %    PORTO FINISH                                   
  • Plantation REUNION 12Y PUR JUS         43 %    MADEIRA FINISH                              

We vergeten ook de whiskyliefhebber niet met een aantal zeer interessante promoties op een assortiment van whisky’s.

Op calvados – cognac, grappa en armagnac krijgt u 10% korting en we stellen u ook ons nieuw assortiment wijnen uit Spanje voor waarbij U kan genieten van een 5+1 Promo.
Tot dan.
Karel Castelein Tasttoe Two

 

twitter facebook web


Je ontvangt deze mail omdat je ingeschreven bent op onze nieuwsbrief.
Wens je deze mails niet langer ontvangen? [wpmlunsubscribe]
Problemen bij het bekijken van deze email? [wpmlonline].

[wpmltrack]