whiskyshop of the year 2016

 

 

 

 

 

OPENDEURWEEKEND
VRIJDAG, ZATERDAG & ZONDAG 1,2 en 3 JULI

Op vrijdag 01, zaterdag 02 en zondag 03 juli van 10 uur tot 18 uur organiseren wij onze jaarlijkse zomeropendeurdagen met een programma en promo’s die iedereen zullen kunnen bekoren.


conceito-logo
wijnen en porto
verzamelde wijnen Op zaterdag en zondag zal Rita Marques aanwezig zijn om haar fantastische Douro wijnen (wit en rood) te presenteren alsook haar fantastische porto’s (10Y – vintage –LBV)Rita wordt beschouwd als een van de rijzende sterren van de Portugese wijnbouw en de combinatie van haar opleiding als oenoloog met een grote buitenlandse opgedane ervaring (Nieuw-Zeeland , Zuid-Afrika, Bordeaux….) gekoppeld aan de zeer oude familie wijngaarden met een zeer gunstige ligging zorgen voor excellente wijnen.Gedurende de drie dagen is het volledig gamma te proeven en kan u genieten van een 5+1 korting op de stille wijnen en 10% op de porto’s.Naast de Conceito Wines zal u op een selectie van andere wijnen ook nog kunnen genieten van mooie promo’s (Franciacorta DOCG , DO Ribera Del Duero….).


SPIRITS & COCKTAILS

Tequila & Mezcal

Het moet niet altijd gin-tonic zijn, dus laten we u tijdens dit opendeur weekend kennis maken met artisanale top tequila en mezcal die u beeld van deze producten voorgoed zullen veranderen :

  • Tequila El Conde Azul
  • Tequila Rancho Alegre
  • Tequila 29
  • Mezcal Zignum
  • Mezcal La Medida

Een uitgebreid gamma om puur te drinken en/of in cocktails te verwerken zal te proeven zijn. We presenteren ook een cocktail op basis van tequila en eentje op basis van mezcal die ook eenvoudig thuis te maken zijn.
Natuurlijk krijgt u gedurende het ganse opendeurweekend 10% korting op alle tequila & Mezcal.


Whisky & Spirits

De nodige whisky zal natuurlijk niet ontbreken en op alle whisky’s en andere spirits (armagnac –cognac-calvados) krijgt u 10 % korting.

Gin

IMG_6994 - logo-s Omdat het soms gin-tonic mag zijn krijgt u 3 flesjes erasmus bond tonic gratis bij aankoop van een fles gin gedurende het ganse weekend.
Zoals beloofd dus voor elk wat wils en breng gerust vrienden en familie mee.
Onder alle mensen die ons bericht op facebook sharen verloten we een pakket Kilchoman machir bay + 2 glazen.Bij goed weer serveren we de cocktails buiten….

 

twitter facebook web


Je ontvangt deze mail omdat je ingeschreven bent op onze nieuwsbrief.
Wens je deze mails niet langer ontvangen? [wpmlunsubscribe]
Problemen bij het bekijken van deze email? [wpmlonline].

[wpmltrack]