logo TastToe Two: proef - beleef - geniet

TASTTOE TWO OPEN OP MAANDAG 01 MEI VAN 10  TOT 18 UUR

Op maandag 1 mei, dag van de Arbeid, is Tasttoe two open.

We stellen u een aantal Gins voor die nieuw zijn in ons assortiment en uiteraard kunnen deze ook worden geproefd. Op een selectie gins krijgt u die dag 10 % korting.

Op alle overige spirits (whisky – cognac …) in stock is er ook 10 % korting.

Op een selectie van wijnen, die te proeven zijn, is er een 5+1 promotie.

 

AFTERWORK OPENING  OP VRIJDAG 5 MEI – ZATERDAG 6 MEI WINE TASTING MET ITALIAN GUEST+ 3 FONTEINEN

Iedere eerste vrijdag van de maand organiseert Tasttoe Two vanaf nu een afterwork / late evening opening, met steeds verschillende thema’s.

Nu vrijdag 05 mei zijn we doorlopend open vanaf 10 uur tot 22 uur en kan u in een gezellige sfeer de wijnen degusteren van de zeer aimabele  Italiaanse wijnproducent Simone Santucci.

Simone maakt een mooi gevarieerd gamma witte en rode wijnen in zijn familiaal domein in de Marche met de autochtone druiven uit de regio : Trebbiano, Passerina en Pecorino voor wit en Montepulciano en Sangiovese voor Rood.

Simone zal zijn nieuwe jaargangen presenteren maar u zal ook de mogelijkheid hebben om verticaal te proeven en te vergelijken met oudere jaargangen.  Op 5 en 6 mei krijgt u op alle wijnen van Simone een 5+1 promotie.

Gedurende deze tweede dagen lanceren we ook ons gamma bieren van de drie Fonteinen : maak kennis met Oude geuze, Cuvée Armand & Gaston, Oude Kriek, Golden Blend en Hommage.

Bij aankoop van zes flessen geuze van de drie Fonteinen bieden wij u een glaasje van het nu al mythische drie fonteinen bier “Zenne y Frontera” aan, een unieke samenwerking van Bodegas Tradicion met brouwerij de drie fonteinen.

Be there een ideale afsluiter van de werkweek en de gedroomde start van het weekend.

Tot dan !

Karel

 

twitter facebook web


Je ontvangt deze mail omdat je ingeschreven bent op onze nieuwsbrief.
Wens je deze mails niet langer ontvangen? [wpmlunsubscribe]
Problemen bij het bekijken van deze email? [wpmlonline].

[wpmltrack]