logo TastToe Two: proef - beleef - geniet

AFTERWORK OPENING  OP VRIJDAG 5 MEI

ZATERDAG 6 MEI WINE TASTING MET ITALIAN GUEST+ 3 FONTEINEN

Iedere eerste vrijdag van de maand organiseert Tasttoe Two vanaf nu een afterwork / late evening opening, met steeds verschillende thema’s.

Nu vrijdag 05 mei zijn we doorlopend open vanaf 10 uur tot 22 uur &  zaterdag  06 mei van 10 uur tot 18 uur en kan u in een gezellige sfeer de wijnen degusteren van de zeer aimabele  Italiaanse wijnproducent Simone Santucci.

Simone maakt een mooi gevarieerd gamma witte en rode wijnen in zijn familiaal domein in de Marche met de autochtone druiven uit de regio : Trebbiano, Passerina en Pecorino voor wit en Montepulciano en Sangiovese voor Rood.

Simone zal zijn nieuwe jaargangen presenteren maar u zal ook de mogelijkheid hebben om verticaal te proeven en te vergelijken met oudere jaargangen.  Op 5 en 6 mei krijgt u op alle wijnen van Simone een 5+1 promotie.

Gedurende deze tweede dagen lanceren we ook ons gamma bieren van de drie Fonteinen : maak kennis met Oude geuze, Cuvée Armand & Gaston, Oude Kriek, Golden Blend en Hommage.

Bij aankoop van zes flessen geuze van de drie Fonteinen bieden wij u een glaasje van het nu al mythische drie fonteinen bier “Zenne y Frontera” aan, een unieke samenwerking van Bodegas Tradicion met brouwerij de drie fonteinen.

Be there, een ideale afsluiter van de werkweek en de gedroomde start van het weekend.

 

LENTEFEEST OF COMMUNIE ?
TASTTOE TWO HEEFT EEN UITGEBREID GAMMA FEESTWIJNEN IN ALLE PRIJSKLASSEN MET GRATIS GEBRUIK VAN GLAZEN

 

Tot dan !

Karel

 

 

twitter facebook web


Je ontvangt deze mail omdat je ingeschreven bent op onze nieuwsbrief.
Wens je deze mails niet langer ontvangen? [wpmlunsubscribe]
Problemen bij het bekijken van deze email? [wpmlonline].

[wpmltrack]