logo TastToe Two: proef - beleef - geniet

WHISKY DISCOVERY TOUR OP VRIJDAG 27 APRIL VANAF 19 UUR +QUINTA DE AVES NEW VINTAGES  De nieuwe vintages van Quinta de Aves zijn binnen !  Ideaal  voor bij BBQ of zomerse slaatjes…:and much more….

  • Volledig nieuw in het gamma is de sublieme Rosé van Cabernet Franc en Graciano
  • Chardonnay 2017
  • Sauvignon Blanc & Small Grain Muscat 2017
  • Tempranillo 2017 – 90 punten in de nieuwste editie Penin
  • Syrah 2017

En voor de liefhebbers  : de fantastische Otus 2016 is ook terug binnen. Kom gerust binnen een van de komende dagen om kennis te maken met deze heerlijke wijnen en de leuke nieuwe packaging.     Er zijn nog plaatsen vrij voor onze 2e Whisky Discovery Tour die doorgaat op vrijdag 27 april. Een nieuwe mix van nieuwe releases, onafhankelijke bottelaars en een aantal vergeten pareltjes komen aan bod. We lichten opnieuw al een heel klein tipje van de sluier :

  • Ballechin 2007 SB 60,4 ° Nectar
  • Signatory Glenrothes 1997 19 Y UCF
  • en zo veel meer …

In een ongedwongen sfeer de whisky terugbrengen tot haar essentie : een spirit om van te genieten onder vrienden, is opnieuw de insteek van deze avond. We starten om 19 uur  doorlopend tot 22u30 uur. Plaatsen zijn beperkt tot 30 personen en enkel de betaling geldt als inschrijving. Zorg voor veilig transport want we hebben net de lenteschoonmaak gedaan en we ruimen de kast met restjes op. Inschrijven kan door overschrijving van 30 euro per persoon op rekeningnummer BE19 7370 2901 9312 met vermelding van “SECOND EDITION  OF THE WHISKY  DISCOVERY TOUR” en uw telefoonnummer. Wie aanwezig was tijdens de 1e editie kan inschrijven voor 20 €. Alle Deelnemers genieten de avond zelf van 10% op alle whisky en spirits (cognac, calvados, rum en armagnac) in stock. Tot dan ! Karel

 

twitter facebook web


Je ontvangt deze mail omdat je ingeschreven bent op onze nieuwsbrief.
Wens je deze mails niet langer ontvangen? [wpmlunsubscribe]
Problemen bij het bekijken van deze email? [wpmlonline].

[wpmltrack]