Distillaten

Thompson's Fine de Bordeaux

Fine de Bordeaux

Thompson's Gin

Gin

Thompson's brandy

Brandy

 

Fine de Bordeaux

De Fine de Bordeaux is een synthese van de streek rond Bordeaux.  Dit delicate distillaat wordt gemaakt op basis van druiven uit de regio.  Het wordt 2x gedistilleerd in koperen pot stills en wordt verder gerijpt in eiken Limousin vaten.  In de neus vind je gekonfijt fruit, hazelnoot en walnoot.  Alhoewel deze drank zacht is in de mond, komt er ook een lichte toets van peper door waardoor een zekere frisheid ontstaat.  De afdronk doet denken aan likeur en aan hout.


 

Gin

Deze Gin biedt de combinatie van Britse stijl en het beste uit een oude Franse regio.  Deze London Dry Gin bevat 15 botanicals uit de regio en lokaal gedistilleerde druiven.  Hij is floraal en kruidig met een lange afdronk.  Je kan hem in een Gin Tonic gebruiken of puur drinken met wat ijs.


 

Brandy

Deze Brandy toont het vakmanschap van eeuwenoude wijnmakers uit de regio.  Hij is edel en elegant.  Ook wordt een vleugje Fin de Bordeaux toegevoegd wat aan deze Brandy zijn eigen karakter geeft.

 

Whisky

thompsons-whisky18-cask1834

Cask 1834

thompsons-whisky18-cask1835

Cask 1835

thompsons-whisky18-cask1932

Cask 1932

Deze limited edition Whisky wordt gekenmerkt door honing, fruitige en florale aromas met een beetje turf.  Deze whisky wordt verder ontwikkeld in Sauternes vaten van Châtau La Bouade wat zorgt voor het milde profiel alhoewel het hier gaat over flessen op cask strength.