Renegade rum tasting

Renegade rum Tasting
woensdag 2 oktober 2024

We kunnen u met genoegen de eerste tasting van het nieuwe seizoen aankondigen. En we starten in absolute schoonheid met een rum tasting onder deskundige begeleiding van Jane Nurse , van de Renegade distillery uit Grenada.

Op het paradijselijke eiland Grenada werd geen suikerriet verbouwd, er was enkel natuurlijke oogst voor kleine lokale productie, tot de Renegade Rum Company de beste variëteiten selecteerde en aanplantte in de Westerhall Nursery. Ze zouden nadien nog een aantal boerderijen met suikerriet oprichten op het eiland, telkens op interessante terroirs (verschillende ondergronden, klimaat…). Die terroirs staan nog steeds centraal in de rums die ze produceren – elke fles draagt een code die je kan ingeven op hun website en die je een schat aan informatie geeft over alles wat met die specifieke botteling te maken heeft. Nog uniek aan Renegade is dat hun team van distilleerders volledig uit vrouwen bestaat.

De line-up van de avond is er een om duimen en vingers van af te likken :

  • Welkomstdrink daquiri met de Nursery
  • Renegade Nursery 50°
  • Renegade Single Farm Nursery 46°
  • Renegade Lake Antoine Lower 50°
  • Renegade Single Farm Antoine 46°
  • Renegade Old Bacolet Pot 50°
  • Renegade Etudes Old Bacolet 55°

Plaatsen zijn beperkt. Tasting gaat door in de shop op Dok Noord 7.

Inschrijven kan door overschrijving van 35 euro per persoon op rekeningnummer BE19 7370 2901 9312 met vermelding van “RUM TASTING DD. 02.10.24” + uw telefoonnummer.

Op de tasting ontvangt u dubbele Joyn punten bij aankoop van een fles uit de line-up.

Wij gebruiken cookies om u een gebruiksvriendelijke en veilige website aan te bieden. Door deze website te gebruiken, gaat u hiermee akkoord?